Over Vinyl Magazine

FOR GROOVY PEOPLE!

Vinyl Magazine is een tijdschrift over vinylcultuur, voor jong en oud. Rock, pop, jazz, klassiek, dance – Vinyl Magazine gaat dwars door alle muziekgenres heen. Vinyl Magazine is voor iedereen die houdt van het afspelen van muziek: samen met je vrienden dansend door de huiskamer, in je eentje met gesloten ogen op de bank, spelend op je luchtgitaar met een voet op de salontafel – je zet de naald op het vinyl en bent in een andere wereld.

Vinyl Magazine gaat over muziek, over apparatuur, over het plezier van het afspelen van je pas ontdekte platen en over het verzamelen van je favoriete muziek. Maar het gaat ook over de schoonheid van de platenhoes, over de totstandkoming van nieuwe albums en over de liefhebber die na jaren zoeken eindelijk die ene plaat heeft gevonden.

Vinyl Magazine gaat over spitten, diggen en graaien in bakken vol nieuwe of tweedehands albums in de platenzaak of op een platenmarkt. Vinyl Magazine vertelt over de tastbaarheid van muziek en het bewustzijn rond muziek.

Bekijk de ISSUU op de homepagina voor een impressie van het magazine.

Vinyl Magazine #2

Tags: