Nieuwe singles: Indian Askin en Donna Blue

30 juli 2018
Nieuwe singles: Indian Askin en Donna Blue

Nieuwe 7-inches van eigen bodem

Het is komkommertijd. De hoge heren in Den Haag hebben vakantie, dus valt er niet zoveel te melden in de journaals. Gelukkig gebeurt er nog van alles in dit warme kikkerlandje. Zo verschenen er in de afgelopen weken nieuwe singles van twee getalenteerde bands uit eigen land: Holiday van Donna Blue en I Know How To Party van Indian Askin

Donna Blue - HolidayIndian Askin - I Know How To Party

Donna Blue – Holiday

Donna Blue zijn Danique van Kesteren en Bart van Dalen, naar eigen zeggen muse, grote liefde en muzikale partners. De single is eigenlijk een ep, want een verzameling van de drie digitale singles die de band dit jaar uitbracht: ‘Holiday’, ‘Sunset Blvd’ en ‘Baby’. De zwoele lofi-pop van Donna Blue past deze hete dagen als een Ray-Ban. De video van Holiday werd opgenomen aan de Amerikaanse westcoast. Het is vintagepop: gestolde nostalgie, lekker loom met een fraai retrofiltertje: het is wat ons betreft de vakantieliefde van deze zomer. De single is verschenen in een gelimiteerde oplage van 300 genummerde exemplaren, allemaal voorzien van een ansichtkaart.

 

 

 

Indian Askin – I Knopw How To Party

‘I Know How To Party’ is de nieuwe single van Indian Askin, de twee van deze zomer. Na de succesvolle release van ‘I Feel Something’ komen de Amsterdamse rockers met nog meer nieuw materiaal – een nieuwe plaat is nog niet aangekondigd, maar het gaat gestaag blijkbaar. Rocco Hueting van De Staat zingt op de achtergrond mee op de A-kant. Op de B-kant het nummer ‘Burning Blue’.

 

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken en het gebruik te meten. Meer informatie.

Accepteren